Зведення ООС: бойовики 2 рази порушили режим тиші

Читать на русском
Упродовж минулої доби, 9 листопада, у смугах відповідальності наших бригад зафіксовано два порушення досягнутих домовленостей.
Фото - штаб ООС.

Упродовж минулої доби, 9 листопада, у смугах відповідальності наших бригад зафіксовано два порушення досягнутих домовленостей.

Як інформує штаб ООС, режим припинення вогню збройні формування Російської Федерації та її найманці двічі порушили на Приазов’ї. З тимчасово окупованих населених пунктів Ужівка та Пікузи противник провокував українських захисників у районі Водяного, використовуючи стрілецьку зброю. Ворожі постріли були неприцільними, тому наші військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували.

Амністія для учасників конфлікту на Донбасі: що треба врахувати у законопроєктіЗакон про амністію учасників конфлікту на Донбасі має враховувати, насамперед, тяжкість злочину, вважає експерт.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 10 листопада, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Українські військовослужбовці, перебуваючи у готовності миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки, продовжують виконувати завдання за призначенням.

Нагадаємо, віцепрем’єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков розповів, що повернення анексованого Росією Криму під український контроль може стати «більш легким варіантом», ніж повернення під контроль Києва окупованої частини Донбасу.

Раніше він повідомив, коли до Ради внесуть стратегію економічного розвитку Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: