Україна відкриє КПВВ на Донбасі, попри заборону бойовиків – Кравчук

Читать на русском
Попри відмову бойовиків ОРДЛО відновити пропуск людей через лінію розмежування, Україна відкриє нові КПВВ «Щастя» і «Золоте».

Попри відмову бойовиків ОРДЛО відновити пропуск людей через лінію розмежування, Україна відкриє нові КПВВ «Щастя» і «Золоте».

Про це повідомив голова української делегації в Тристоронньої контактній групі Леонід Кравчук.

Нові КПВВ в Донецькій і Луганській областях відкриють о 8 ранку 10 листопада.

За словами Кравчука, завтра вранці відкриються КПВВ «Щастя» і «Золоте», а також новий ЦНАП і відділення Ощадбанку в місті Щастя. Пропуск через КПВВ здійснюватиметься щодня з 8:00 до 18:00.

При перетині КПВВ необхідно обов'язково бути в захисній масці. Після переходу на підконтрольну Україні територію громадянам потрібно проходити обов'язкову самоізоляцію або зробити тест на коронавірус.

«З подивом спостерігаємо разючу невідповідність заяв російської сторони про необхідність турботи про потреби мирних жителів по обидва боки лінії розмежування та її дій, спрямованих на прямий зрив її прямих обіцянок, наданих керівництву ОБСЄ та української делегації», - підкреслив Кравчук.

Нагадаємо, сьогодні проросійські бойовики відмовилися відкрити пропуск через КПВВ «Щастя» і «Золоте». Окупанти вважають, що відкриття цих КПВВ не було погоджено з ними.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: