Байден планує скасувати низку указів Трампа після інавгурації

Читать на русском
Кандидат на пост президента США від Демократичної партії Джо Байден, який, за даними американських ЗМІ, переміг на виборах, відразу після інавгурації планує скасувати низку указів Дональда Трампа.
Фото: АР

Кандидат на пост президента США від Демократичної партії Джо Байден, який, за даними американських ЗМІ, переміг на виборах, відразу після інавгурації планує скасувати низку указів Дональда Трампа.

Про це повідомляє The Washington Post.

Зазначається, що Байден планує повернути США в Паризьку хартію по клімату, а також скасувати вихід США із Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Крім того, за даними джерел The Washington Post, кандидат від демократів хоче негайно скасувати заборону на імміграцію, яка була націлена на країни з мусульманською більшістю, і відновити програму, яка дозволить людям, незаконно привезеним у Штати в дитинстві, залишатися в країні.

Також вже у понеділок Байден планує оголосити про склад своєї групи по боротьбі з коронавірусом.

«У понеділок я представлю групу провідних вчених і експертів, які будуть радниками по перехідному періоду, щоб допомогти підготувати проєкт програми дій на основі плану Байдена і Харріс по COVID-19. Він набере чинності 20 січня 2021 року», - заявив політик.

Видання також зазначає, що головні радники новообраного президента місяцями працювали над тим, як краще реалізувати його передвиборчий план, і навіть зібрали книгу з його передвиборчих обіцянок, на основі яких будуть прийматися ті чи інші рішення.

Нагадаємо, представник демократів та колишній віцепрезидент Сполучених Штатів Америки Джо Байден переміг на виборах президента США - він отримав щонайменше 273 голоси вибірників.

Також ми писали, що прихильники Трампа відмовляються визнавати перемогу Байдена.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: