Вибори в США: Байден лідирує в Пенсильванії

Читать на русском
На цей момент Байден випереджає чинного президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа з результатом 49,5% голосів.

Лідер демократів Джо Байден за результатами підрахунків голосів на виборах президента США, лідирує також в штаті Пенсильванія - там він може отримати 20 голосів виборників.

Про це повідомляє Fox News у п'ятницю, 6 листопада.

На цей момент Байден випереджає чинного президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа з результатом 49,5% голосів.

Байден проти Трампа: чого чекати від нової Адміністрації СШАУ порівнянні із 2016 роком, українські політики цього разу утримувалися від прямої підтримки одного із кандидатів, але Київ розраховує на двопартійну підтримку з боку США при будь-якій Адміністрації, вважає експерт.

Відзначимо, проміжні результати виборів президента США показують, що Байден перехопив лідерство в ключовому штаті Джорджія. Він уже відривається від чинного президента Дональда Трампа майже на тисячу голосів.

За останніми даними, Байден набирає 49,39%, а Трамп - 49,37%.

Так, Джорджія з 16 виборниками є одним з чотирьох штатів, які можуть визначити переможця виборів президента США. На цей час з необхідних для перемоги 270 виборників у Трампа 214, а у Байдена - 264.

Трамп уже заявив про намір оскаржити результати виборів у всіх штатах, де недавно вирвався вперед Байден.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: