Поліція посилила заходи безпеки в столиці через акції протесту

Читать на русском

У Києві влаштували протести біля Верховної ради та Конституційного суду. Поліція посилила заходи безпеки. У центрі затори.
Фото - Нацполіція.

У Києві тривають протести біля Верховної ради та Конституційного суду. Поліція посилила заходи безпеки.

Працівники структурних підрозділів поліції спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування.

Також у пресслужбі повідомили, що організатори деяких заходів анонсували залучення автотранспорту до проведення акції, можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці.

Як інформують ЗМІ, під парламент вийшли на протест підприємці. Вони виступають за зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.

Тут же влаштували протест власники «євроблях», які вимагають включити до порядку денного засідання податкового комітету один із законопроектів про доступне розмитнення №3704-3706.

А під КСУ проходять акції протесту на захист мовного закону, який суд планує розглянути в закритому режимі.

Нагадаємо, у п'ятницю, 30 жовтня, під КСУ відбувся мітинг проти суддів, які ухвалили рішення про фактичне скасування системи e-декларування (скасували кримінальну відповідальність за недостовірне декларування).

Також експерт розповів, чи продовжаться протести через рішення КСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: