У Нідерландах поновили слухання у справі МН17

Читать на русском
У Гаазі у вівторок, 3 листопада, поновлюються судові слухання у справі про авіакатастрофу рейсу МН17 на Донбасі в 2014 році.
twitter.com/CourtMH17

У Гаазі у вівторок, 3 листопада, поновлюються судові слухання у справі про авіакатастрофу рейсу МН17 на Донбасі в 2014 році.

Про це йдеться в пресслужбі суду у Twitter.

Справа МН17: як вплине на розслідування відмова Кремля співпрацюватиВідмова російського МЗС співпрацювати у справі направлена на внутрішнього виборця та не зашкодить слідству, вважає експерт.

У графіку слухань блоку 3С значиться, що з 3 по 5 листопада захист одного з обвинувачених Олега Пулатова викладе заходи розслідування, на які має відреагувати звинувачення.

«Ймовірно, що відповідь звинувачення буде почута на наступному тижні, з 9 по 13 листопада, проте поки невідомо, в який саме день це відбудеться. Це - питання, яке буде обговорюватися в суді», - йдеться в поясненні суду.

Нагадаємо, 15 жовтня Росія вийшла з консультаційної групи з розслідування авіакатастрофи MH17, в яку входять Нідерланди і Малайзія.

У Нідерландах заявили, що шкодують з приводу рішення Росії відмовитися від консультацій. На дії РФ відреагували і в МЗС України.

Boeing-777 рейсу MH17 був збитий над Донбасом 17 липня 2014 року. Жертвами катастрофи стали 298 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: