Нідерланди відреагували на вихід Росії з групи по МН17

Читать на русском
Нідерланди шкодують з приводу рішення Російської Федерації покинути консультаційну групу щодо збитого над Донецької областю літака рейсу МН17.
Фото: ЕРА

Нідерланди шкодують з приводу рішення Російської Федерації покинути консультаційну групу щодо збитого над Донецької областю літака рейсу МН17.

Про це заявив глава МЗС Нідерландів Стеф Блок.

«Нідерланди глибоко шкодують через це рішення Росії. Відмова від консультацій особливо болісна для родичів жертв катастрофи», - заявив Блок.

Водночас, він наголосив, що уряд Нідерландів хотів би відновлення переговорів задля досягнення справедливості у справі катастрофи.

«Наш уряд завжди підкреслював, що він не виключає будь-яких варіантів з метою досягнення справедливості для 298 жертв та їхніх близьких» - зазначив дипломат.

Нагадаємо, Росія вийшла з консультаційної групи з розслідування катастрофи малайзійського Boeing MH17 на Донбасі в липні 2014 року, до якої входять Нідерланди і Малайзія.

Пізніше очільник МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що вихід Росії з консультаційної групи по переговорах щодо катастрофи малайзійського боїнга МН17 є красномовним свідченням її страху перед правдою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: