Глава КСУ прописаний в котеджі члена «команди Дубінського» – ЗМІ

Читать на русском

Голова Конституційного суду Олександр Тупицький зареєстрований в будинку, який належить члену команди Дубінського Сергію Левченку.
radiosvoboda.org

Голова Конституційного суду України Олександр Тупицький зареєстрований в будинку в котеджному містечку «Коник», який належить члену «команди Олександра Дубінського» Сергію Левченку.

Про це повідомляють журналісти Bihus.Info.

«У будинку, крім самого Тупицького, згідно його електронної декларації, прописалася також його дружина і діти. На яких умовах глава Конституційного суду отримав прописки в маєтку, що належить Левченку - невідомо», - йдеться в матеріалі видання.

Як уточнили в Bihus.Info, котеджне містечко «Коник» розташоване на острові Жуків, поруч з Конча-Заспою. Орієнтовна вартість будинку такої площі може доходити до 1 мільйона доларів. Левченку, крім цього будинку, належить також і котедж навпаки, додали журналісти.

У виданні нагадали, що Сергій Левченко - донецько-київський бізнесмен. Він є керівником і співвласником фірми «КНЗС» і «К252» (однойменний ресторанний комплекс поблизу Конча-Заспи).

На місцевих виборах-2020 він був кандидатом в депутати Київської обласної ради від «Слуги народу». При цьому рекламну компанію Левченко вів як член «команди Олександра Дубінського».

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали про те, що глава КСУ Олександр Тупицький не задекларував у Криму ділянку, куплену в 2018 році за російським законодавством.

На брифінгу 30 жовтня Тупицький заявив, що не задекларував ділянку тому, що не знає, як це зробити через анексію Криму.

А 2 листопада голова КСУ не з'явився на допит до ДБР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: