В Івано-Франківську перекрили газ сотням багатоповерхівок – Марцінків

Читать на русском
В Івано-Франківську сталося аварійне відімкнення споживачів від газопостачання. 558 багатоквартирних житлових будинків і три лікувальних установи залишилися без тепла.
Фото з відкритих джерел.

В Івано-Франківську сталося аварійне відімкнення споживачів від газопостачання. 558 багатоквартирних житлових будинків і три лікувальних установи залишилися без тепла.

Як повідомив у Facebook мер міста Руслан Марцінків.

Борги за опалення: у «Нафтогазі» назвали проблемні містаПроблеми з опаленням можуть виникнути, зокрема, в Одесі, Кривому Розі, Дніпрі, Щасті, Полтаві, Харкові, Сумах та інших містах.

«У районі вул. Коновальця, Довженка, Мазепи, Дудаєва, Сочинського, Василишина, Шевченка, Дорошенка, Чорновола та с. Крихівці відбулося аварійне відключення споживачів від газопостачання (імовірно, невідомі особи перекрили засувки на розподільному газопроводі)», — уточнив глава міськради.

За його словами, у зв'язку зі зниженням тиску в системі газогонів призупинено роботу п'яти котелень, які забезпечували теплопостачання багатоквартирних будинків і лікарень. Працюють аварійні бригади.

Нагадаємо, в Україні з 15 жовтня стартувало підключення до тепла житлового фонду та об'єктів соціальної сфери. Станом на 26 жовтня до опалення під'єднали понад 45% житлових будинків і майже 57% об'єктів соціальної інфраструктури.

Раніше в селі Березівське Дергачівського району Харківської області на газорозподільній підстанції прогримів вибух. Загинуло троє людей, ще дев'ятеро травмовані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: