У Києві стартував опалювальний сезон

Читать на русском
Установи соціальної сфери підключаються до опалення за індивідуальними заявками їхнього керівництва, пояснили в адміністрації.

Сьогодні в Києві стартував опалювальний сезон.

Про це повідомляє пресслужба КМДА в п'ятницю, 16 жовтня.

«У Києві почали підключення будинків до тепла. Станом на 16:00 тепло отримали 7,8% житлового фонду (775 будинків)», - сказано в повідомленні.

Установи соціальної сфери підключаються до опалення за індивідуальними заявками їхнього керівництва, пояснили в адміністрації.

«На вказану годину тепло вже отримують: 1,5% лікарень (5) і 0,4% від загальної кількості дитсадків (2)», - додали в КМДА.

Запуск системи опалення всім споживачам в більш стислі терміни неможливо, адже різке збільшення теплового навантаження - температури теплоносія і тиску - може привести до аварійних пошкоджень, розповіла міська влада.

«Інформуємо, що в столиці функціонує одна з найбільших централізованих систем теплопостачання в Європі: три потужних теплоелектроцентралі, майже 200 котелень та понад 2700 кілометрів теплових мереж. Відповідно до технологічних норм, розгортання такої системи займає близько 7 днів. Тому місто схвалило рішення про старт опалювального сезону 16 жовтня, з огляду на прогноз про різке похолодання зі наступного тижня», - сказано в повідомленні КМДА.

Нагадаємо, раніше Шмигаль запевнив, що опалювальний сезон в Україні розпочнеться вчасно.

У Вінниці стартував опалювальний сезон для лікарень і шкіл.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: