Борги за опалення: у «Нафтогазі» назвали проблемні міста

Читать на русском
Проблеми з опаленням можуть виникнути, зокрема, в Одесі, Кривому Розі, Дніпрі, Щасті, Полтаві, Харкові, Сумах та інших містах.

У «Нафтогазі» повідомили, що з 1 лютого можуть припинити постачати газ 18 теплокомуненерго, які розташовані в 16 населених пунктах України через їхню заборгованість за газ.

Про це йдеться у повідомленні «Нафтогазу».

Тарифи в 2020 році: чи підвищаться ціни та що може спровокувати зростанняЗ січня 2020 року змінюються умови на газовому ринку. Українці зможуть самостійно вибирати постачальника газу на вигідних для себе умовах.

Там зазначають, що загальна заборгованість, яку цим тепловикам потрібно погасити, становить 406 мільйонів гривень. Після сплати цих коштів «Нафтогаз» матиме право постачати туди газ для потреб опалення.

«Нафтогазу» не має права постачати природний газ тепловикам, які не виконують графік розрахунків», — зазначають у компанії.

У разі, якщо борги теплокомуненерго не погасять до завершення 30 січня 2020 року, то «Нафтогаз» не зможе постачати газ для опалення, додають у компанії.

Проблеми з опаленням можуть виникнути, зокрема, в Одесі, Кривому Розі, Дніпрі, Щасті, Полтаві, Харкові, Сумах та інших містах.

Раніше «Нафтогаз» знизив ціну на газ для промисловості.

Також Оржель пояснив нову формулу цін на газ для населення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: