У Білорусі створюють новий опозиційний орган

Читать на русском
Білоруський опозиціонер Павло Латушко разом з іншими демократичними силами Білорусі оголосив про створення на території країни Народного антикризового управління.
Фото: РБК

Білоруський опозиціонер, член президії Координаційної ради Білорусі Павло Латушко разом з іншими демократичними силами Білорусі оголосив про створення на території країни Народного антикризового управління.

Про це повідомляється в його Telegram-каналі.

За його словами, Координаційна рада білоруської опозиції, яку створила Світлана Тихановська, існує для перемов, в той час як управління «буде органом, що забезпечує досягнення наступних цілей - початку переговорів і стабільності в країні в момент переходу влади до демократичних сил».

Він зазначив, що Народне антикризове управління «також буде вирішувати завдання, які стоять перед країною з моменту відходу експрезидента до нових виборів і переходу влади до нового уряду».

Нагадаємо, посол Білорусі в Аргентині і за сумісництвом в Республіці Чилі, Парагваї, Перу та Уругваї Володимир Астапенко подав заяву про відставку у зв'язку «з порушенням наймачем законодавства, що перешкоджає виконанню роботи за трудовим договором».

Також ми писали, що розігнати учасників мирних акцій протесту, яку проходили 25 жовтня у Білорусі, силовикам наказав особисто Олександр Лукашенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: