Лукашенко заявив про «терористичну війну» проти Білорусі

Читать на русском
Проти Білорусі розгорнули не тільки інформаційну, але і терористичну війну за окремими напрямами, заявив Лукашенко.
belta.by

Проти Білорусі розгорнули не тільки інформаційну, але і терористичну війну за окремими напрямами.

Про це Олександр Лукашенко заявив на нараді з підготовки шостого Всебілоруського народного зібрання, передає місцеве інформагентство БЕЛТА у вівторок, 27 жовтня.

Тихановська розповіла, коли закінчаться протести в БілорусіАкції протесту у Білорусі будуть продовжуватися доти, доки опозиція не досягне поставленої перед нею мети.

«Ну а як можна оцінювати те, що вже вийшли на залізницю і починають блокувати автоматику, здійснювати замикання рейок. Це може привести до серйозних аварій на залізниці, катастроф і загибелі безлічі людей. Це дії організованих злочинних груп з ознаками тероризму», - сказав він.

За словами Лукашенка, такі дії необхідно припинити. При цьому він закликав силовиків «діяти обережно», так як гострий період протестів вже пройшов.

«Тим не менше, ми констатували факт, що маса, яка залишилася, вона радикалізувалася. Ми чітко бачимо організаторів і тих, хто втілює ці ідеї. І я тоді говорив, що працюємо обережно, оскільки червону межу вони ще не перетнули. Але останні кілька днів свідчать про те, що з багатьох напрямків вони цю червону межу перетнули», - додав Лукашенко.

Нагадаємо, лідер опозиції Світлана Тихановська оголосила про початок загального страйку в Білорусі з понеділка, 26 жовтня. Самому Лукашенко оголосили народний ультиматум.

Також повідомлялося, що в Білорусі в перший день національного страйку силовики почали затримувати людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: