Псування бюлетенів опитування Зеленського можуть кваліфікувати як хуліганство – МВС

Читать на русском
Псування бюлетенів зі всеукраїнського опитування президента Володимира Зеленського правоохоронці можуть кваліфікувати як дрібне хуліганство.
Нацполіція

Псування бюлетенів зі всеукраїнського опитування президента Володимира Зеленського правоохоронці можуть кваліфікувати як дрібне хуліганство.

Про це в ефірі Радіо НВ розповів заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Геращенко вважає, що проведення всеукраїнського опитування може збільшити кількість конфліктів в день місцевих виборів.

Питання Зеленського №4 про легалізацію медичного канабісу: світовий досвідКанабіс повністю легалізований в Канаді та Уругваї. Крім України, повністю заборонено вживання канабісу в Білорусі, Вірменії, Угорщині, Азербайджані, Китаї.

«Я думаю, це буде дрібне хуліганство. Ми ж не розриваємо книги..., якщо нам щось не подобається. Розривати бюлетені, штовхати агітаторів - це буде незаконно і буде порушенням громадського порядку», - пояснив він.

Відзначимо, за дрібне хуліганство передбачено покарання від штрафу до виправних робіт строком до 2 місяців. Також за це правопорушення можна отримати адміністративний арешт на 15 діб.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський запропонував провести в день виборів 25 жовтня всеукраїнське опитування на виборчих дільницях.

Глава держави озвучив 5 питань, які поставлять українцям.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: