Зведення ООС: бойовики 6 разів порушили режим тиші

Читать на русском
Упродовж минулої доби, 15 жовтня, на ділянках відповідальності українських підрозділів бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Бойових втрат унаслідок ворожих пострілів не було.
Фото - штаб ООС.

Упродовж минулої доби, 15 жовтня, на ділянках відповідальності українських підрозділів бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Бойових втрат унаслідок ворожих пострілів не було.

Як повідомляє штаб операції Об’єднаних сил, на Приазов’ї, всупереч домовленостям, досягнутим у рамках Тристоронньої контактної групи, задокументовано проліт БПЛА противника із перетином лінії розмежування. Українськими засобами радіоелектронної боротьби ворожий безпілотник було подавлено.

Динаміка обстрілів сил ООС: 81 порушення режиму припинення вогню у вересніУ зоні ООС у вересні було зафіксовано 81 обстріл. В результаті загинув військовий, ще 3 отримали поранення. Були також і небойові втрати.

Неподалік Причепилівки противник застосував автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю. Окрім того, вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї ворог двічі відкривав поблизу Авдіївки та двічі – у районі Новотошківського.

Бойових втрат унаслідок ворожих пострілів не було.

Від початку поточної доби, 16 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Нагадаємо, вчора стало відомо про вихід Росії з консультаційної групи по переговорах щодо катастрофи малайзійського боїнга МН17 на Донбасі.

У МЗС відреагували на вихід Росії з групи по МН17.

Як відомо, 17 липня 2014 роки над Донбасом був збитий літак Boeing 777 компанії Malaysia Airlines рейсу MH17. Всі 298 осіб на борту загинули.

Судові засідання у справі тривають в Гаазі з березня цього року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: