Робимо все можливе, щоб припинити війну – Зеленський

Читать на русском
Володимир Зеленський в День захисника 14 жовтня заявив, що в країні роблять все можливе, щоб припинити війну і не втрачати своїх героїв.
president.gov.ua

Україна прагне повернути мир на Донбасі, але одночасно піклується про зміцнення сектора безпеки і оборони.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час церемонії складання урочистої клятви ліцеїстами Київського військового ліцею імені Івана Богуна в середу, 14 жовтня, передає пресслужба ОПУ.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський обіцяє зробити все, щоб закінчити війнуСказано 19 квітня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

«Сьогодні ми робимо все можливе, щоб припинити війну та не втрачати своїх героїв. Робимо все можливе, щоб в Україні настав бажаний мир. Сьогодні 80-ий день, як оголошено припинення вогню. І, незважаючи на спроби його зірвати, ми маємо надію, що «тиша» на сході України буде стабільною та постійною», - зазначив Зеленський.

У той же час він зазначив, що витрати на сектор безпеки та оборони України ростуть.

«Сьогодні ми зосереджені на максимальному розвитку української армії. Ми збільшуємо видатки на сектор безпеки та оборони України. Активно працюємо для посилення обороноздатності з нашими міжнародними партнерами», - сказав Зеленський.

На його думку, Україна повинна мати не тільки потужні сухопутні війська, а й сучасну і дієздатну авіацію, військово-морський флот, системи ППО і багато іншого.

Також Зеленський підкреслив важливість використання потенціалу, що відкрився перед Україною після отримання статусу партнера НАТО з розширеними можливостями.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський обіцяв припинити війну на Донбасі. У цьому році він висловив упевненість, що припинити конфлікт на сході України йому вдасться до кінця каденції.

«Слово і діло» уважно стежить, як Зеленський виконує інші свої обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: