Зеленський запевнив, що до кінця каденції вдасться завершити війну на Донбасі

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський заявив, що до кінця каденції Україні вдасться закінчити війну на Донбасі.

Президент Володимир Зеленський заявив, що до кінця каденції Україні вдасться закінчити війну на Донбасі.

Про це він заявив в інтерв'ю для фільму «Рік президента Зеленського», показаного в ефірі українського телебачення.   «Я впевнений в тому, що за мою каденцію ми закінчимо цю війну. Упевнений... Я говорив, що готовий чекати один рік. Якщо Мінський процес не буде працювати, то ми будемо міняти тактику. Ми до цього готові. Рік ще не пройшов», – сказав він.

Тріумф Зеленського: рік потомуМинув рік від дня проведення другого туру президентських виборів. Чи можна вже робити однозначні висновки?
  Глава держави вважає, що першим кроком до припинення був обмін, а другим – зустріч лідерів країн Нормандського формату.   «Це дуже важливо. Тому що якщо немає майданчика, на якому можна домовитися про завершення війни, то ти ніяк її не завершиш... Ніхто країну не здав, на колінах не стояв, як говорили. Ми вийшли з дуже непоганим результатом. Діалог не обірвався. Адже після таких зустрічей люди можуть знову на кілька років заморозити свої відносини і тоді не буде ніякого прогресу», – додав він.

Ще президент нагадав про щотижневі зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську, які раніше проходили раз на місяць.   На його думку, часткові перемоги в України є, але для повернення територіальній цілісності ще необхідно «трохи» часу.

Раніше Зеленський презентував цифрові паспорти в додатку «Дія».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: