Зеленський хоче будувати більше шкіл в містах з високою народжуваністю

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський анонсував окрему програму для будівництва шкіл в містах, де збільшується народжуваність.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський анонсував окрему програму для будівництва шкіл в містах, де збільшується народжуваність.

Про це він заявив на брифінгу під час своєї поїздки до Рівненської області, у четвер, 1 жовтня, передає УНН.

«Велике будівництво»: як змінилося фінансування в бюджеті-2020Зміни в бюджеті на 2020 рік не торкнулися розвитку дорожньої інфраструктури в рамках Великого будівництва.

«Напевно ми повинні зрозуміти статистику народжуваності по всій країні. І де народжуваність збільшується в містах, селах, обласних центрах, де є необхідність збільшення кількості шкіл, треба вийти за рамки нашої програми - 5 шкіл, 5 стадіонів, 5 садочків. І зробити окрему програму для таких міст нашої країни. Ці 11 шкіл увійдуть до цієї нової програми», - сказав Зеленський, відповідаючи на репліку керівника Рівненської ОДА про необхідність 11 нових шкіл в регіоні.

Нагадаємо, раніше Зеленський обіцяв допомогти побудувати аеропорт в Сумах. Також президент України заявляв, що новий аеропорт у Вінниці з'явиться за час його каденції.

Крім того, Зеленський анонсував будівництво «мультилікарень».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: