Катастрофа АН-26: експертизи ДНК відбудуться в прискореному режимі

Читать на русском
Фахівці відібрали 25 зразків ДНК у родичів загиблих в авіакатастрофі АН-26 в Харківській області. Експертизи відбудуться у прискореному режимі за 14 днів.
facebook.com sluganarodu kucher 179

Фахівці відібрали 25 зразків ДНК у родичів загиблих в авіакатастрофі АН-26 в Харківській області. Експертизи відбудуться у прискореному режимі за 14 днів.

Про це 28 вересня повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер під час брифінгу.

«Усі зразки, необхідні для проведення експертиз, є в експертів. Ми від себе наполягали, щоб експертизи були проведені якомога швидше. Нам повідомили, що експертизи можуть бути проведені в скороченому режимі, до двох тижнів. Експертизи відбуватимуться в місті Харкові», - повідомив він.

Наймасштабніші авіакатастрофи, що сталися в Україні або з українськими літакамиАвіакатастрофа поблизу Салоніків, Скнилівська трагедія, збиття Boeing біля Донецька та літака МАУ в Тегерані.

Нагадаємо, раніше голова урядової комісії з розслідування причин катастрофи, віцепрем'єр-міністр Олег Уруський заявив, що ідентифікація тіл загиблих у катастрофі військового літака АН-26 в Харківській області триватиме до трьох тижнів. Тіла загиблих вкрай понівечені.

Уряд України виплатить компенсації сім'ям жертв авіакатастрофи в протягом трьох тижнів. Ним передбачено виплати в розмірі 1,5 мільйона гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: