У родичів загиблих у катастрофі завтра почнуть брати зразки ДНК – Кучер

Читать на русском
У родичів загиблих у катастрофі військового літака АН-26 під Харковом завтра, 28 вересня, почнуть брати зразки ДНК.
facebook.com sluganarodu

У родичів загиблих у катастрофі військового літака АН-26 під Харковом завтра, 28 вересня, почнуть брати зразки ДНК. До Харківської області продовжують прибувати родичі загиблих, з усіма ними налагоджений контакт.

Про це розповів голова ОДА Олексій Кучер під час брифінгу.

«Встановлено контакти з 20-ма родинами. З 16-ю сім'ями проведені зустрічі. Ще 4 - на телефонному контакті. Організовано розміщення, харчування, транспорт і супровід для всіх, а також медична та психологічна допомога», - зазначив чиновник.

Кучер підкреслив, що зараз вже визначені особи, ДНК яких використовують для експертизи по встановленню осіб загиблих.

«Виходячи з мого спілкування з органами попереднього розслідування - вже завтра почнеться відбір зразків. Експертиза по всім 25 особам відбуватиметься в Харкові. На це буде потрібно 2-3 тижні», - заявив голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, аварія військового літака АН-26 сталася в Харківській області ввечері 25 вересня. На борту було 27 осіб, загинули 26 (з них 25 на місці аварії і один курсант помер від опіків у лікарні 26 вересня). Ще один зараз знаходиться на лікуванні.

За словами міністра оборони Андрія Тарана, попередній аналіз трагедії говорить про те, що літак зачепився крилом за землю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: