Катастрофа АН-26: у Раді хочуть заслухати Уруського

Читать на русском
У Верховній раді хочуть заслухати очільника урядової слідчої комісії, віце-прем'єр-міністра Олега Уруського щодо катастрофи військового літака АН-26 під Харковом.
Фото з відкритих джерел.

У Верховній раді хочуть заслухати очільника урядової слідчої комісії, віце-прем'єр-міністра Олега Уруського щодо катастрофи військового літака АН-26 під Харковом.

Про це розповів перший заступник глави фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко у ході погоджувальної ради парламенту.

СБУ озвучила хронологію авіакатастрофи в Харківській областіНавчальні польоти літака Ан-26 повинні були тривати до 22:50. Але вже о 20:45 борт впав на землю. Чорні скриньки літака поки не знайдені.

«У звязку з цією ситуацією (катастрофою літака під Харковом, - ред.) і з тією дискусією, яка в суспільстві почалася щодо стану військової техніки, наскільки вона застаріла, чи може вона експлуатуватися», - пояснив нардеп.

На думку Корнієнка, Уруський фахово зможе дати відповідь на ті питання, які вже за тиждень з'являться щодо обставин катастрофи.

Нагадаємо, раніше Уруський заявив, що ідентифікація тіл загиблих у катастрофі військового літака АН-26 в Харківській області займе до трьох тижнів.

Увечері 25 вересня військовий літак Ан-26 зазнав аварії біля Чугуєва. Він здійснював навчальні польоти. На борту перебували 27 осіб, із них 20 - курсанти харківського військового університету. 26 людей загинули. Вижив тільки один курсант.

Також повідомлялося, що в ДБР назвали чотири версії катастрофи Ан-26.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: