У Раді підтримали створення ТСК щодо «вагнерівців» - депутат

Читать на русском
Парламентський комітет рекомендував винести на розгляд Верховної Ради постанову про створення тимчасової слідчої комісії, яка перевірить інформацію про можливий зрив операції спецслужб щодо вагнерців.
Фото з відкритих джерел

Комітет Верховної ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки підтримав ідею створення парламентської тимчасової слідчої комісії, яка розслідуватиме ситуацію з ймовірним зривом спецоперації по затриманню бойовиків приватної військової компанії Вагнера.

Про це повідомив народний депутат України Михайло Забродський у своєму Facebook.

Розслідування «злиття» спецоперації щодо «вагнерівців»: чи була державна зрадаСкандал навколо можливого злиття відомостей спецслужби повинен розглянути комітет парламенту, вважає експерт.

За його словами, члени комітету майже одностайно підтримали ідею створення ТСК та направили це питання на розгляд парламенту.

«Слід зазначити, що це лише черговий крок регламентного процесу і подальший розгляд і включення цього питання до порядку денного буде імовірно найближчим часом обговорено на регламентному комітеті», – написав Забродський.

Також він додав, що серед можливих фігурантів розслідування слідчої комісії можуть опинитися співробітники Офісу президента та Офісу генпрокурора.

Нагадаємо, у СБУ підтвердили, що працювали щодо «вагнерівців».

Також ми писали, що ДБР розслідуватиме зрив операції по затриманню «вагнерівців».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: