В ОПУ очікують, що Рада візьметься за інвестиційні закони в жовтні

Читать на русском
В Офісі президента очікують, що на початку жовтня ВР розгляне президентські законопроекти щодо інвестицій.
president.gov.ua

В Офісі президента очікують, що на початку жовтня Верховна рада розгляне президентські законопроекти щодо інвестицій.

Про це заявила заступник голови Офісу президента України Юлія Ковалів на прес-конференції у вівторок, 22 вересня, передає УНН.

Скільки іноземних інвестицій надійшло до України у 2020 роціУ першому кварталі поточного року відтік інвестицій з України становив майже 1,6 млрд доларів.

«Ми очікуємо, що вже на початку жовтня парламент розгляне законопроект, який вніс до ВРУ президент України щодо стимулювання проєктів зі значними інвестиціями. Йдеться про законопроект, який передбачає надання певного пакету стимулів і пільг тим інвесторам, які будуть інвестувати і створювати робочі місця в Україні. Перш за все мова йде про ті галузі, які створюють високу додану вартість», - сказала Ковалів.

Він додала, що зараз кілька законопроектів Зеленського вже пройшли перше читання і розглядаються в профільних комітетах.

Нагадаємо, на пресконференції в травні Володимир Зеленський висловив упевненість, що Рада підтримає всі інвестиційні законопроекти.

У липні цього року парламент ухвалив законопроект про «інвестиційних нянь» за основу.

«Слово і діло» вирішило розібратися, чи покращиться за допомогою «інвестиційних нянь» в Україні бізнес-клімат для іноземців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: