Президент призначив заступника керівника ДУС

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський призначив колишню начальницю ДАІ в Одеській області Марію Стоцьку заступником глави Держуправління справами.
dumskaya.net

Президент України Володимир Зеленський призначив колишню начальницю ДАІ в Одеській області Марію Стоцьку заступником керівника Державного управління справами.

Про це йдеться в указі №400 на сайті президента.

Держуправління справами просить з бюджету 1 мільярд на медпослуги для чиновниківДержуправління справами просить з бюджету на 2021 рік 1 млрд грн на медпослуги для нардепів, членів Кабміну, працівників Офісу президента, апарату ВР та інших чиновників.

«Призначити Стоцьку Марію Миколаївну заступником керівника Державного управління справами з 21 вересня 2020 року шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину», - йдеться в указі.

Відомо, що Стоцька має звання генерал-майора. У 2005-2006 роках вона керувала одеською обласним управлінням ДАІ. Стоцька також обіймала посаду віце-мера Одеси з квітня 2013 по лютий 2014 року.

Нагадаємо, сьогодні президент України Володимир Зеленський також призначив нового посла України в Італії. Ним став Ярослав Мельник.

Крім того, Зеленський відповів на петицію щодо його відставки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: