Зеленський офіційно представив кандидата від СН на пост мера Києва

Читать на русском

Президент України Володимир Зеленський 20 вересня офіційно представив депутата партії Слуга народу Ірину Верещук як кандидата на пост мера Києва.
фото ukrinform

Президент України Володимир Зеленський в неділю, 20 вересня, офіційно представив депутата партії «Слуга народу» Ірину Верещук як кандидата на посаду міського голови Києва.

Представлення відбулося під час конференції Київської міської організації політичної партії «Слуга народ», передає Укрінформ.

Верещук іде на вибори мера Києва кандидатом від «Слуги народу»: як нардеп виконує обіцянкиУ статусі народного депутата Ірина Верещук наразі виконала 12 відсотків обіцянок. На майбутнє парламентарій запевняла, що Рада не ухвалить Кодекс про працю, що утискає права громадян, які працюють.

«Дуже часто можна почути, що Києвом зможе ефективно управляти тільки корінний киянин. Ми з вами знаходимося в університеті імені Тараса Шевченка, який народився не в Києві. Як і Грушевський, Драгоманов, які викладали тут. Як і Євген Патон, міст якого щодня служить киянам», - зазначив Зеленський.

За словами президента, не обов'язково бути корінним жителем, щоб працювати на благо міста.

«Обов'язково бути порядною, працездатним, чесним, талановитим і вкладати в це місто найголовніше - своє серце і свою душу. Вірю, що саме такою є людина, яку я хочу представити, - це Ірина Верещук», - заявив Зеленський.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» під час з'їзду 31 серпня назвала кандидатів в мери обласних центрів, які візьмуть участь в місцевих виборах-2020.

Сьогодні стало відомо, кого «Слуга народу» поведе до Київради.

До цього чинний мер Києва Віталій Кличко заявив, що знову балотуватиметься на посаду міського голови.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: