Бойовики знову порушували перемир'я на Донбасі – штаб ООС

Читать на русском
У п'ятницю, 18 вересня, незаконні збройні формування РФ у черговий раз порушили перемир'я на Донбасі. Однак ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.
Фото Міноборони

У п'ятницю, 18 вересня, незаконні збройні формування РФ у черговий раз порушили перемир'я на Донбасі. Однак ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС вранці у суботу, 19 вересня.

Бойовики здійснили обстріл поблизу населеного пункту Водяне з підствольного гранатомета. Водночас поблизу Новотошківського окупанти обстрілювали українські позиції з великокаліберного кулемета.

Відновлення Донбасу: скільки часу потребує реінтеграція ОРДЛОПроцес реінтеграції можна пришвидшити економічними стимулами, і проблема не потребує багато часу, вважає експерт.

Під час гасіння пожежі на Донбасі здетонував невідомий вибуховий пристрій. У результаті чого постраждав український військовий.

Інцидент стався недалеко від населеного пункту Залізне, коли військовослужбовці Збройних сил України локалізували вогнище загоряння сухої трави.

З початку поточної доби, 19 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів в районі проведення операції порушень домовленостей не зафіксовано.

Раніше повідомлялося про те, що Україна не вноситиме зміни до Конституції про статус Донбасу.

Також нагадаємо, Кабмін розширив непідконтрольну зону Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: