«Право на владу»: хитке перемир’я, нормандські радники у Берліні та місцеві вибори

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про порушене перемир’я на Донбасі, рішення ТКГ та місцеві вибори.
Слово і діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» буде порушене перемир’я на Донбасі, скандальне рішення про інспектування українських позицій за участі бойовиків, зустріч «нормандських радників» у Берліні.

Чи можна утримати надовго режим тиші на Донбасі? Чи вдасться Росії домогтись проведення виборів в ОРДЛО? Як ворог намагається знищити Україну зсередини? Чи є зрадники у владі? Чому місцеві вибори важливі навіть під час війни? Про це говоритимуть у ток-шоу «Право на владу» з Наталією Мосейчук.

У розмові візьмуть участь: представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи, народний депутат від фракції «Слуга народу» Андрій Костін, голова політичної партії «За майбутнє» Ігор Палиця, лідер партії «Національний корпус» Андрій Білецький, народний депутат фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, військовий експерт Олексій Арестович, представник Донецька в українській делегації у Тристоронній контактній групі в Мінську Сергій Гармаш, співголова фракції «Опозиційна платформа – За життя» Юрій Бойко, член Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих захисників України Михайло Дворянчук, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, претендент на посаду міського голови Львова Руслан Кошулинський та інші.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало, чи може Україна змінити формат переговорів щодо виконання Мінських угод.

Також ми детально розібрались, які виборчі права мають українці, як перевірити себе у списку виборців, а також, у яких випадках необхідно звертатися до суду, щоб отримати право на голосування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: