«Редколегія» на Skrypin.ua: спільне інспектування, «біженці» з Білорусі та місцеві вибори

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Дмитром Крапивенком («Український Тиждень») та Тетяною Микитенко («Ragu.li»).

Журналісти говоритимуть про рішення Тристоронньої контактної групи про спільне інспектування в районі населеного пункту Шуми за участю представника координатора вiд ОБСЄ, яке викликало обурення в українському суспільстві. Зрештою від інспектування вирішили поки відмовитися, але осад залишився.

Ще одна тема тижня – видворення з Білорусі до України членів Координаційної ради білоруської опозиції. Марія Колесникова змушена була розірвати свій закордонний паспорт, щоб лишитися в Білорусі і була доправлена до СІЗО в Мінську, а двох членів КРБ Івана Кравцова й Антона Родненкова, які перетнули кордон з Україною, прихистили в Києві.

Також журналісти говоритимуть про місцеві вибори та подробиці політичної кампанії.

РЕДКОЛЕГІЯ: ЗеІнспектор для терористів, білоруський прорив через кордон, а у Шмигаля кавунskrypin.ua

Раніше «Слово і діло» писало, що від початку протестів у Білорусі минув місяць. За цей час 4 учасники мітингів загинули і понад 10 тисяч були затримані правоохоронцями.

Також ми дослідили, хто з публічних людей Білорусі виїхав із країни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: