Колишнього в'язня Кремля Балуха побили, він у лікарні

Читать на русском
У ніч на 8 вересня невідомі побили колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха. Його стан важкий.
Володимир Балух

Сьогодні вночі невідомі побили колишнього політв'язня Кремля, громадського активіста Володимира Балуха. Його знайшли лише вранці.

Про це повідомив український режисер і також колишній політв'язень РФ Олег Сенцов на своїй сторінці у Facebook у вівторок, 8 вересня.

Балух розповів про здоров'я після в'язниць у РФЗвільнений з російської в'язниці кримчанин Володимир Балух розповів, що має проблеми зі здоров'ям, лікування яких потребує часу. Він також розповів про тортури.

«Володимир Балух був побитий сьогодні вночі. Його знайшли лише вранці. Зараз він у лікарні. Стан важкий. Подробиці з'ясовуються», - написав він.

Нагадаємо, 1 вересня стало відомо, що колишні політв'язні Кремля Роман Сущенко та Володимир Балух підуть на місцеві вибори-2020 від партії «Європейська Солідарність».

Як відомо, Володимир Балух - кримський фермер, був засуджений за рішенням підконтрольного Росії Роздольненського райсуду Криму до 5 років колонії за сукупністю двох кримінальних справ: про незаконне зберігання зброї і вибухівки та дезорганізації діяльності установ, що забезпечують ізоляцію від суспільства.

Балуха звільнили в рамках взаємного звільнення утримуваних осіб між Україною та Росією 7 вересня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: