Вибори в США: Байден знову виступив з обвинувальною промовою в бік Трампа

Читать на русском
Претендент на пост президента США Джо Байден звинуватив чинного президента Дональда Трампа в сіянні хаосу і розпалюванні насильства в країні
Фото: Marc Nozell

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Джо Байден в черговий раз звинуватив Дональда Трампа в сіяння хаосу і створенні в країні різного роду криз.

Про це повідомляє Reuters.

Як зазначається в повідомленні, під час свого виступу в Піттсбурзі Байден заявив, що замість того, щоб забезпечувати в США порядок і вирішення расових, медичних і економічних проблем, Трамп займається сіянням хаосу.

Демократ також розкритикував Трампа за застосування насильства щодо учасників антирасистських протестів і сказав, що чинний президент США провокує людей на ще більше насильство.

«Цей президент давно позбувся морального лідерства в цій країні. Він не може зупинити насильство - тому що роками він розпалював його », - додав Байден.

Нагадаємо, в США вже більше трьох місяців проходять антирасистські протести. Вони почалися після того, як в Міннеаполісі під час затримання поліцейськими загинув чорношкірий Джордж Флойд.

Нова хвиля протестів почалася після того, як в штаті Вісконсін розстріляли Джейкоба Блейка на очах у його дітей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: