Протести в США: комендантська година запроваджена в 25 містах

Читать на русском
Американські міста одне за одним почали запроваджувати комендантську годину через заворушення, які почалися після вбивства поліцією афроамериканського жителя Міннеаполісу.

Американські міста одне за одним почали запроваджувати комендантську годину через заворушення, які почалися після вбивства поліцією афроамериканського жителя Міннеаполісу.

Рішення про обмеження на вихідних схвалили вже 25 міст, повідомляє CNN.

Комендантська година була запроваджена в окремих містах у 16 штатах: Штат Каліфорнія - Беверлі Хіллс, Лос-Анджелес. Колорадо - Денвер. Флорида - Майамі. Джорджія - Атланта. Іллінойс - Чикаго. Штат Кентуккі - місто Луїсвілль. Міннесота - міста Міннеаполіс і Сент-Пол. Штат Нью-Йорк - Рочестер. Штат Огайо- міста Цинциннаті, Клівленд, Колумбус, Дейтон, Толедо.

У Штаті Орегон комендантську годину введено в містах Юджин і Портленд. Також у Філадельфії і Піттсбурзі, штат Пенсільванія. У штаті Південна Кароліна комендантську годину введено в Чарльстоні і Колумбії.

А також особливий режим діє в містах Нешвілл (штат Теннессі), Солт-Лейк-Сіті (штат Юта), Сіетл (штат Вашингтон) і Мілуокі (штат Вісконсін).

Комендантська година введена переважно на вихідні - в Філадельфії вона почала діяти з 8 вечора 30 травня і триватиме приблизно до 6 годин ранку понеділка, 1 червня, за місцевим часом.

А в Лос-Анджелесі комендантська година вимагає від жителів залишатися вдома до 5:30 ранку неділі, 31 травня.

Раніше повідомлялося, що в США масові заворушення і сутички з поліцією відбуваються у більш ніж в десяти великих містах країни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: