Разумков розповів, скільки людей у ВР захворіли на коронавірус

Читать на русском
Разумков повідомив, що станом на 31 серпня на коронавірус COVID-19 у парламенті захворіли 23 нардепи і 7 працівників апарату ВР.
Фото з відкритих джерел.

Очільник Верховної ради Дмитро Разумков повідомив, що станом на 31 серпня на коронавірус у парламенті захворіли 23 нардепи і 7 працівників апарату ВР.

«Ситуація не проста. Я підтримав би позицію щодо того, щоб заслухати міністра охорони здоров’я щодо розвитку ситуації з коронавірусом в Україні, щодо прогнозів і підготовки закладів медичної сфери і освіти. Навіть у Верховній раді станом на сьогодні (31 серпня – ред.) ми маємо 23 колег, які захворіли, або зараз хворіють. І 7 випадків в апараті», - сказав спікер.

Рік у Верховній раді: як нардепи виконують обіцянкиВерховна рада дев'ятого скликання працює рівно рік. Склали топ нардепів, які краще і гірше за всіх виконують обіцянки у фракціях і групах.

Разумков звернувся до нардепів і закликав їх не ігнорувати масковий режим у стінах парламенту.

Раніше стало відомо, про 20 нардепів, що захворіли на коронавірус. Серед них і Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, спікер прогнозує, що під час четвертої сесії Верховної ради, яка розпочинається 1 вересня, буде більше політики через майбутні місцеві виборів.

Зокрема мають нардепи розглянути і Держбюджет-2021.

Також Рада візьметься за друге читання законопроектів про всеукраїнський референдум, про локалізацію, за блок фінансових ініціатив.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: