Разумков анонсував, якою буде нова сесія ВР

Читать на русском
Під час четвертої сесії Верховної ради, яка розпочинається 1 вересня, буде більше політики через майбутні місцеві виборів.
Фото - УП.

Під час четвертої сесії Верховної ради, яка розпочинається 1 вересня, буде більше політики через майбутні місцеві виборів.

Про це розповів журналістам спікер Дмитро Разумков під стінами парламенту.

Місцеві вибори: які «брудні» технології використовуватимуть кандидатиПід час виборів будуть використовуватися брудні технології, але кандидати від партії влади на місцевих виборах, ймовірно, програють чинним мерам через падіння рейтингу впродовж року, вважає експерт.

«На цю сесію стратегічним буде питання саме Держбюджету на наступний рік. Згідно з законодавством, він має надійти до Ради до 15 вересня. ВРУ готова до цього повністю, і профільний комітет і всі інші комітети, які будуть долучені до цього процесу готові працювати, вносити пропозиції. Станом на сьогодні відповідного законопроекту до ВРУ внесено не було», - сказав Разумков.

За його словами, багато інших законопроектів, які будуть виноситися на цю сесію, обумовлені планом законодавчої роботи ВР, також свої корективи вніс коронавірус.

Також він додав, що будуть винесені для розгляду соціальні та економічні законопроекти.

Нагадаємо, «Слово і діло» проаналізувало, як потенційні кандидати в міські голови виконували обіцянки на попередніх посадах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: