Разумков розповів про подальшу роботу ВР в умовах карантину

Читать на русском
Рада продовжить працювати в режимі з 10.00 до 15.00. Масово тестувати нардепів на коронавірус не планують.
фото УНІАН

Верховна рада продовжить працювати в режимі з 10:00 до 15:00. Масового тестування нардепів на коронавірус проводити не планують.

Про це повідомив спікер ВР Дмитро Разумков на брифінгу у вівторок, 25 серпня, після засідання Ради.

Карантин в Україні можуть продовжити до 1 листопадаКабінет міністрів пропонує продовжити карантин в Україні до 1 листопада 2020 року. Причина - зростання рівня захворюваності на COVID-19.

За його словами, в Раді продовжують вживати всіх необхідних заходів, пов'язаних з дезінфекцією. Також дотримується масковий режим. Водночас графік роботи Ради планується поки залишити колишній - до 15:00.

«Ми, найімовірніше, будемо продовжувати (працювати) в режимі з 10-ої до 15-ої години, тому що так легше приводити епідеміологічну ситуацію до норми», - сказав Разумков.

Він повідомив, що за фактами зараження COVID-19 у Раді проводять епідрозслідування. Однак поголовно тестувати нардепів не будуть.

«Якщо ми говоримо про загальне тестування, я не думаю, що це ефективно і правильно. Тим більше, якщо ми говоримо, що в людини може не бути симптомів, то і тест може не все показати», - зазначив Разумков.

Нагадаємо, сьогодні Разумков також повідомляв, що зараз на коронавірус хворіють двоє нардепів, один з них - лідерка фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Ім'я другого не називалось.

Водночас у ЗМІ заявили, що Тимошенко підключили до апарату ШВЛ.

Також повідомлялося, що через спалах COVID-19 серед нардепів обмежать доступ журналістів до Ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: