У Мінську знову перебої з інтернетом: названа причина

Читать на русском
У Мінську, де проходить Марш миру і незалежності, почалися проблеми в роботі мобільного інтернету. Наказ про відключення інтернету оператори отримали від чинної влади.
фото tut.by

У столиці Білорусі, де сьогодні проходить Марш миру і незалежності, почалися проблеми в роботі мобільного інтернету. Наказ про відключення інтернету оператори отримали від чинної влади.

Про це заявив білоруський мобільний оператор A1 на сторінці в Twitter.

Відносини України та Білорусі: коли Київ відновить діалог із МінськомУкраїна не повинна відновлювати контакти із білоруською владою, допоки триває переслідування опозиційних активістів та насильницькі дії стосовно протестувальників, вважає експерт.

Як пояснив оператор, виконання рішення влади призводить до погіршення якості передачі даних і тимчасової недоступності послуги.

«Про відновлення коректного доступу буде повідомлено, як тільки це стане можливим. Сподіваємося на швидке відновлення обслуговування», - додали в A1.

Як відомо, в Білорусі, де 22 день тривають протести, проблеми з інтернетом виникають вже не в перший раз.

Нагадаємо, сьогодні на марші в Мінську виникли сутички між силовиками і протестувальниками. Місцеві ЗМІ повідомляли про перші затримання учасників маршу.

Очікується, що сьогоднішня акція в Мінську буде наймасовішою за весь час протестів у Білорусі, які спалахнули після виборів президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: