Зустріч радників «нормандської четвірки» перенесли

Читать на русском
Зустріч радників нормандської четвірки, запланована на 28 серпня, була перенесена на невизначений термін.
inform-ua

Зустріч «нормандської четвірки», заплановану на 28 серпня, було перенесено на невизначений термін. Про це йдеться в повідомленні на сайті президента України.

«Зустріч радників лідерів держав – учасниць Нормандського формату, яка мала відбутися 28 серпня в Парижі, переноситься у зв’язку з відрядженням радника gрезидента Франції Еммануеля Бонна. Про нову дату зустрічі буде повідомлено додатково», – зазначено в повідомленні.

Було відомо, що зустріч «нормандської четвірки» (Росія, Німеччина, Франція та Україна) мала відбутися 28 серпня. Планувалося, що участь в засіданні зі сторони України мав брати керівник ОПУ Андрій Єрмак, а від РФ – заступник голови адміністрації президента Дмитро Козак.

Раніше віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих території Олексій Резніков анонсував зустріч «нормандської четвірки» протягом серпня цього року.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас називав умови для зустрічі голів зовнішньополітичних відомств країн «нормандської четвірки» у вересні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: