Резніков анонсував зустріч «нормандської четвірки»

Читать на русском
Зустріч нормандської четвірки може відбутися у серпні. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - Олексій Резніков.

Наступна зустріч лідерів України, Німеччини, Франції та Росії у нормандському форматі відбудеться після того, як стане зрозуміло, що виконано умови минулого саміту у Парижі. Можливо, зустріч нормандської четвірки відбудеться впродовж серпня.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих території Олексій Резніков в ефірі програми «Свобода слова».

«Я переконаний, що протягом серпня така зустріч можлива. Це можливо за умови, що ми дійсно рухаємося назустріч. Я зовсім не ідеалізую наших опонентів у переговорному процесі й розумію, коли вони затягують час, а коли насправді хочуть чогось досягти», - пояснив він.

Раніше Резніков заявляв, що російська сторона не висувала жодних ультиматумів щодо змін до Конституції України під час зустрічі радників нормандської четвірки у Берліні.

Нагадаємо, російська сторона заявила, що після зустрічі політичних радників глав держав «нормандської четвірки» в Берліні, не вдалось дійти прориву по переговорах.

Також керівник Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що зустріч радників «нормандської четвірки» на крок наблизила проведення саміту в Берліні».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: