У Білорусі обмежили доступ до 70 сайтів

Читать на русском
Повідомляється, що при вході на перераховані сайти з'являється оголошення про те, що доступ до інформаційного ресурсу обмежений.
Фото: pixabay

Влада Білорусі обмежила доступ до більш ніж 70 сайтів, в тому числі й до низки ЗМІ.

Повний список опублікувало видання TUT.by.

«Сьогодні ми писали, що в Білорусі обмежили доступ до онлайн-платформ «Голос»і Zubr.in. Однак список ресурсів, які потрапили до чорного списку 21 серпня, виявився довшим. Розповідаємо, які сторінки потрапили до списку ресурсів обмеженого доступу «на підставі рішення Міністерства інформації Республіки Білорусь», - повідомило видання.

Білоруські вибори: чи визначився МЗС із позицією УкраїниУкраїнський МЗС повинен виважено підходити до оцінки ситуації й не дати приводу Олександру Лукашенко звинувачуати Україну в намаганні розхитати ситуацію в сусідній країні, вважає експерт.

Повідомляється, що при вході на перераховані сайти з'являється оголошення про те, що доступ до інформаційного ресурсу обмежений на підставі рішення Мінінформації, схваленого відповідно до «законом про ЗМІ» республіки. Відзначається, що список з такими ресурсами недоступний для перегляду звичайним користувачам, однак доступний для інтернет-провайдерів.

Також видання підкреслило, що раніше вже спостерігалися проблеми з доступом до деяких з цих сайтів.

Нагадаємо, Україна призупинить безвіз з Білоруссю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: