У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Упродовж минулої доби 18 серпня на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку супротивника не зафіксовано.

Упродовж минулої доби 18 серпня на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку супротивника не зафіксовано. Серед українських військових бойових втрат і поранень немає.

Про це повідомили в пресцентрі Операції об'єднаних сил.

Мінські переговори: на що українська делегація пропонує замінити «особливий статус» ДонбасуУ разі досягнення компромісу щодо ініціативи про особливості режиму управління на території ОРДЛО Україні не потрібно буде вносити зміни до Конституції, вважає експерт.

З початку поточної доби, 19 серпня, на всіх ділянках фронту також спостерігалася тиша, порушень повного і всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.

Раніше ЦВК звернулась до РНБО та силових відомств з проханням надати інформацію про можливі загрози під час місцевих виборів в ОРДЛО.

Також нагадаємо, протягом неділі, 16 серпня, бойовики один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі. Крім того, снайпер противника здався бійцям операції Об'єднаних сил.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: