ОМОН у Мінську штурмує під'їзди житлових будинків

Читать на русском
ОМОН у Мінську ввечері у вівторок, 11 серпня, почав штурм під'їздів житлових будинків на проспекті Рокоссовського, де, імовірно, можуть ховатися демонстранти.
epa european pressphoto agency

ОМОН у Мінську ввечері у вівторок, 11 серпня, почав штурм під'їздів житлових будинків на проспекті Рокоссовського, де, імовірно, можуть ховатися демонстранти.

Про це, у вівторок, 11 серпня, повідомляє Sputnik Білорусь.

«Кілька сотень прихильників білоруської опозиції зібралися в районі Серебрянка на сході Мінська, уздовж проспекту Рокосовського, розмахуючи національними прапорами, скандуючи, піднімаючи стиснуті кулаки вгору. Автомобілі, що проїжджають повз, підтримують протестувальників гудками. У район стягнута спецтехніка», - йдеться в повідомленні.

Також, повідомляється, що силовики пустили в хід світлошумові гранати в районі вулиці Плеханова, у відповідь в них летять феєрверки. Присутніх біля торгового центру «Магніт» і на проспекті Дзержинського розганяють гумовими кулями.

Силовики проводять вибіркові затримання. Деякі протестувальники спробували відбити соратників, кидаючи в співробітників правоохоронних органів дерев'яні палиці, камені і факели.

Нагадаємо, у Мінську у вівторок пізно ввечері, 11 серпня, правоохоронні органи застосували світлошумові гранати для розгону протестувальників.

Як повідомлялося, в Білорусі знову збираються на протести. У соцмережах знову оголосили про початок акцій проти підсумків президентських виборів.

Так, у Мінську у вівторок ввечері, 11 серпня, поновилися затримання учасників акцій протесту, які тривають вже третій день проти результатів виборів президента в Білорусі.

Також повідомлялося, що в центрі Бреста почалися зіткнення протестувальників з силовиками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: