Кабмін дав місяць на позапланові перевірки зберігання селітри

Читать на русском
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив за місяць перевірити умови зберігання аміачної селітри в Україні.
kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив перевірити умови зберігання аміачної селітри в Україні. Відзвітувати про результати ДСНС, Мінінфраструктури, силовики і місцева влада повинні до середини вересня.

Про це повідомляє пресслужба Кабміну в четвер, 6 серпня.

Російське «авось»: що стоїть за масштабним вибухом у БейрутіЗа попередніми даними, трагедія в Бейруті трапилася через нехлюйство російського бізнесмена.

Як повідомляється, відповідне доручення Шмигаль дав міністру інфраструктури Владиславу Криклію, главі ДСНС Миколі Чечоткіну, в.о. голови Держслужби України з питань праці Віталію Сажиєнко, главі Нацполіціі Ігорю Клименку і главам обласних і Київської міськдержадміністрацій.

«Провести позапланові заходи державного нагляду за дотриманням вимог законодавства у сфері охорони праці, техногенної та пожежної безпеки суб'єктами господарювання, які зберігають аміачну селітру насипом для застосування на підприємствах будь-якої галузі, а також використовують її для виготовлення кальцієвої селітри, комплексних і рідких матеріальних добрив», - йдеться в дорученні.

Про результати перевірки відомства повинні доповісти до 15 вересня 2020 року.

Нагадаємо, сьогодні з дорученням провести перевірки на складах до глави Кабміну звернувся президент Володимир Зеленський. Приводом стали вибухи в морському порту Бейртуа, які забрали життя понад 150 людей і зруйнували тисячі будинків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: