Зеленський пояснив призначення Кравчука головою делегації в ТКГ

Читать на русском
На посаду глави української делегації в ТКГ було кілька кандидатур. Однак рішення щодо Леоніда Кравчука було ухвалено з урахуванням його авторитету в країні.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський пояснив, чому на посаду керівника української делегації в Тристоронній контактній групі був призначений перший президент України Леонід Кравчук.

Про це Зеленський розповів на брифінгу в Часів Ярі (Донецька область) у четвер, 6 серпня, передає пресслужба ОПУ у Facebook.

Оновлення ТКГ: кого бракує в українській делегаціїУкраїнська делегація ТКГ повинна бути підсилена юристами та експертами-міжнародниками, окрім політичних діячів, вважає політтехнолог.

За словами президента, на посаду глави української делегації в ТКГ було кілька кандидатур. Однак рішення щодо Кравчука було ухвалено з урахуванням його авторитету в країні.

«Я вважаю, що очолювати групу повинна потужна, мудра, освічена людина, котра здобула авторитет у всій Україні. І в окупованій частині. Це дуже важливо для голови ТКГ», - пояснив Зеленський.

При цьому президент укотре подякував попередньому голові делегації Леонідові Кучмі за його роботу і зазначив, що «він дійсно втомився».

Нагадаємо, глава держави Володимир Зеленський призначив першого президента України Леоніда Кравчука головою української делегації в ТКГ 30 липня.

Кравчук назвав перші кроки на переговорах щодо Донбасу.

«Слово і діло» проаналізувало призначення Кравчука в ТКГ і спрогнозувало, чи вдасться досягти результатів у переговорах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: