Полтавський злочинець міг вчинити суїцид – МВС

Читать на русском
У МВС вважають, що злочинець, котрий взяв у заручники поліцейського в Полтавській області, Роман Скрипник міг покінчити життя самогубством.
Фото: соцмережі

У МВС вважають, що злочинець, котрий взяв у заручники поліцейського в Полтавській області, Роман Скрипник міг покінчити життя самогубством.

Таке пояснення безрезультатних пошуків утікача висловив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі телеканалу 112 Україна в середу, 29 липня.

«Одна з версій - ця людина, можливо, вже й нежива, тому що, за даними поліції та за свідченнями поліцейських, яких він брав у заручники, він був під дією, як здавалося, сильних наркотичних засобів, метамфетамінів. Також такі показання надали ті люди, які з ним близько спілкувалися, що він дуже серйозно сидів на наркотиках. Ми думаємо, що він міг завершити життя самогубством», - сказав Геращенко.

Наразі пошуки тривають.

«Ми сподіваємося найближчим часом зрозуміти, чи ця людина жива, або не жива, і зробити так, щоб вона відповідала за свої дії», - додав заступник міністра

Нагадаємо, 23 липня в Полтаві біля будівлі суду чоловік із гранатою захопив у заручники співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника ГУНП в Полтавській області, полковника Віталія Шияна.

Зловмисником виявився місцевий житель Роман Скрипник, який вже був раніше судимий. Пізніше він відпустив заручника і сховався в лісі.

Справу розслідують за трьома статтями ККУ. Скрипнику загрожує до 15 років в'язниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: