У поліції повідомили, що ускладнює пошуки полтавського зловмисника

Читать на русском
У Полтавській області четверту добу продовжують шукати Романа Скрипника, який утримував в заручниках поліцейського. На пошук впливає два фактори.
pl.npu.gov.ua

У Полтавській області четверту добу продовжують шукати Романа Скрипника, який утримував в заручниках поліцейського. На пошук впливає два фактори.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області в понеділок, 27 липня.

Територію пошуку полтавського нападника розширилиПравоохоронці розширили територію пошуку Романа Скрипника, який в Полтаві захопив заручника, а після відпустив його і сховався в лісі.

«Роботу поліцейських і Нацгвардійців ускладнюють персональні навички розшукуваного і специфіка природного ландшафту Миргородського району», - йдеться в повідомленні.

Крім того, на підставі даних, отриманих з різних джерел, а також результатів аналізу дій і мотивації зловмисника, поліція сформувала його психолого-криміналістичний портрет.

Силовики прийшли до висновку, що Роман Скрипник має військову підготовку і навички виживання в екстремальних умовах. Крім іншого, він має проблеми з психічним здоров'ям на тлі вживання наркотичних засобів.

Нагадаємо, 23 липня в Полтаві біля будівлі суду чоловік з гранатою захопив у заручники співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника УКР ГУНП в Полтавській області, полковника Віталія Шияна.

Зловмисником виявився місцевий житель Роман Скрипник, який вже був раніше судимий. Пізніше він відпустив заручника і сховався в лісі.

Справу розслідують за трьома статтями ККУ. Скрипнику загрожує до 15 років в'язниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: