Опубліковано фото чоловіка, що захопив заручника у Полтаві

Читать на русском
Заступник глави МВС Антон Геращенко назвав ім'я зловмисника, який сьогодні в Полтаві взяв в заручники полковника поліції. Також він оприлюднив його фото.
фото з відкритих джерел

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко назвав ім'я зловмисника, який сьогодні в Полтаві взяв в заручники полковника поліції. Також він оприлюднив його фото.

Відповідну інформацію Геращенко опублікував в Facebook.

За його словами, автовикрадачем і нападником в Полтаві є раніше судимий Роман Миколайович Скрипник (14.02.1988 р.н.).

Заступник глави МВС також назвав статті, за якими був судимий Скрипник:

  • 2007 рік, ст. 185 ч. 1 КК України - дрібна крадіжка. Обрано запобіжний захід Ленінським РВ Полтави - підписка про невиїзд. Штраф 510 грн.
  • 2008 рік, ст. 185 ч. 2, крадіжка, ст. 190 шахрайство, ч. 1 КК України. Обрано запобіжний захід Ленінським РВ Полтави - підписка про невиїзд. Обмеження волі на 2 роки.
  • 2014 рік, ст. 185 ч. 2, ст. 309 ч. 2 виробництво або зберігання наркотиків КК України. Обрано запобіжний захід Машівським РВ Полтави - домашній арешт. Обмеження волі на 3 роки.
  • 2014 рік, ст. 185 ч. 2 ст. 309 ч. 2 КК України. Обрано запобіжний захід Машівським РВВС Полтави - домашній арешт. Обмеження волі на 3 роки.

Геращенко підтвердив, що мотив дій Скрипника - бажання не потрапити до в'язниці.

Нагадаємо, вранці 23 липня в Полтаві біля будівлі суду чоловік з гранатою захопив у заручники співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника УКР ГУНП в Полтавській області, полковника Віталія Шияна.

Зловмисник вимагав авто і виїхав на ньому разом із заручником з Полтави в сторону Києва. Його супроводжують машини поліції.

Силовики встановили особу зловмисника і мотив його дій. Триває спецоперація «Грім».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: