Територію пошуку полтавського нападника розширили

Читать на русском
Правоохоронці розширили територію пошуку Романа Скрипника, який в Полтаві захопив заручника, а після відпустив його і сховався в лісі.
фото з відкритих джерел

Правоохоронці розширили територію пошуку Романа Скрипника, який в Полтаві захопив заручника, а після відпустив його і сховався в лісі.

Про це повідомив речник поліції Полтавської області Роман Гришин в ефірі «Україна 24».

Захоплення заручника в Полтаві: для пошуків зловмисника залучили авіаціюПравоохоронці продовжують пошуки полтавчанина Романа Скрипника, який вчора захопив заручника, а потім відпустив його і сховався у лісопосадці.

За його словами, поліція продовжує пошуки Романа Скрипника в поля та лісопосадки в Миргородському районі.

«Зараз ця місцевість оточена, територія пошуку збільшена і оперативні заходи з пошуку тривають. Це територія Миргородського району. За нашою інформацією, у нього при собі предмет схожий на гранату», - зазначив Гришин.

Він також звернувся із закликом до місцевих жителів бути максимально обережними.

Нагадаємо, 23 липня в Полтаві біля будівлі суду чоловік з гранатою захопив у заручники співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника УКР ГУНП в Полтавській області, полковника Віталія Шияна.

Зловмисником виявився місцевий житель Роман Скрипник, який вже був раніше судимий. Мотивом його дій стало небажання відбувати покарання за попередні злочини.

Пізніше Скрипник відпустив Шияна із заручників, кинув автомобіль і зник у лісі.

За фактом захоплення заручника в Полтаві поліція відкрила кримінальне провадження за трьома статтями ККУ. Роману Скрипнику загрожує до 15 років в'язниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: