Поліція знайшла машину полтавського зловмисника

Читать на русском
У Полтавській області правоохоронці виявили машину Романа Скрипника, який вранці в Полтаві захопив поліцейського в заручники і погрожував підірвати гранату.
Фото - Нацполіція.

У Полтавській області правоохоронці виявили машину Романа Скрипника, який вранці в Полтаві захопив поліцейського в заручники і погрожував підірвати гранату.

Як повідомляє «Суспільне Полтава», операція з пошуку Романа Скрипника проходить неподалік селища Великі Сорочинці. Її проводять поліцейський спецназ, Нацгвардія, СБУ і співробітники прокуратури.

Захоплення заручників в Луцьку: інші схожі інциденти в УкраїніВ Україні в цьому році заручників захоплювали не тільки в Луцьку, а й в одеському суді. В кінці 2017 року було інцидент із захопленням заручників на пошті в Харкові.

Поблизу машини, яку залишив Роман Скрипник, зараз десятки машин правоохоронців. До пошукових робіт залучено кінологів з собаками. Також втікача шукають за допомогою вертольота і дронів, - йдеться в повідомленні.

Також привезли і спеціальну пошукову техніку - тепловізори. На польових дорогах через кожні 100 метрів стоять патрулі поліції.

Нагадаємо, вранці 23 липня в Полтаві біля будівлі суду чоловік з гранатою захопив у заручники співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника УКР ГУНП в Полтавській області, полковника Віталія Шияна.

Зловмисником виявився місцевий житель Роман Скрипник, який вже був раніше судимий. Мотивом його дій стало небажання відбувати покарання за попередні злочини.

Пізніше Скрипник відпустив поліцейського Віталія Шияна із заручників, кинув автомобіль і ховається від правоохоронців в лісі. Спецоперація з його затриманню триває

За фактом сьогоднішнього захоплення заручника в Полтаві поліція відкрила кримінальне провадження за трьома статтями ККУ. Роману Скрипнику загрожує до 15 років в'язниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: