На газопроводі Болгарія-Греція стався вибух

Читать на русском
Біля села Кулата стався вибух на газопроводі Болгарія-Греція. Через аварію ніхто не постраждав, але постачання газу в Грецію було припинене.
Фото - БГНЕС.

Біля села Кулата стався вибух на газопроводі Болгарія-Греція. Через аварію ніхто не постраждав, але постачання газу в Грецію було припинене.

Про це повідомляє БГНЕС.

«Забирайтеся негайно»: як США добивають «Північний потік-2»Навіть якщо Газпром і зможе добудувати Північний потік-2, цей проєкт ніколи не стане рентабельним.

Компанія-оператор «Булгаргаз» повідомила, що стався нещасний випадок. Це сталось о 07:56. Аварія викликала порушення цілісності газопроводу на ділянці протяжністю 200 метрів.

Цю подію вже прокоментував прем'єр-міністр Бойко Борисов. За його словами, швидше за все, труби дуже старі і тому сталася аварія. До кінця дня поставки газу в Грецію будуть відновлені.

Нагадаємо, США анонсували нові санкції проти «Північного потоку-2».

Раніше конгресмени США внесли до Палати представників Конгресу законопроект про розширення санкцій проти російського проєкту «Північний потік-2».

Раніше посол США Річард Гренелл заявив про можливе запровадження Вашингтоном нових санкцій проти газопроводу. За даними ЗМІ, тільки в такий спосіб можна зупинити «Північний потік-2».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: