Зведення штабу ООС 26 липня: 15 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу, 25 липня, на Донбасі зафіксовано 15 фактів порушення режиму припинення вогню бойовиками.
flickr.com/ministryofdefenceua

За минулу добу, 25 липня, на Донбасі зафіксовано 15 фактів порушення режиму припинення вогню бойовиками. У більшості випадків обстріли здійснювалися зі стрілецького озброєння, гранатометів і мінометів калібру 82 мм.

Про це повідомили в пресцентрі штабу ООС.

Обстріли зафіксовані в районі населених пунктів Кримське, Причепилівка, Попасна, Троїцьке, Новозванівка, Новоолександрівка, Орехово, Авдіївка, Невельське, Лебединське, Опитне і Водяне.

Карта ООС: ситуація на сході України на 25 липняСитуація на сході країни станом на 25 липня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Втрат серед особового складу немає. Українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

Крім того, підрозділи зі складу Об'єднаних сил почали підготовку до повного і всеосяжного режиму припинення вогню відповідно до рішення Тристоронньої контактної групи від 22 липня 2020 року, яке набуває чинності з 00:00 години 27 липня 2020 року.

«У минулому заходи з припинення вогню виконувалися лише Збройними силами України. Разом з тим, за масштабом подібних заходів не було за весь період проведення антитерористичної операції і операції Об'єднаних сил», - відзначають в прес-службі ВЗГ.

Нагадаємо, напередодні початку перемир'я на Донбасі бойовики застосували міномети.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: