У ТКГ домовилися про відкриття нових КПП на Донбасі

Читать на русском
ТКГ домовилася про відкриття КПВВ в населених пунктах Золоте і Щастя Луганської області не пізніше 10 листопада 2020 року.
фото з відкритих джерел

Тристороння контактна група домовилася про готовність одночасно відкрити два нових контрольних пункту в'їзду-виїзду на Донбасі.

Про це йдеться в звіті ОБСЄ.

У штабі ООС роз'яснили, як здійснюється пропуск через КПВВУ штабі операції Об'єднаних сил роз'яснили, як зараз здійснюється пропуск через контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі. Бойовики пропускають тільки за списками.

Мова йде про КПВВ в населених пунктах Золоте і Щастя Луганської області. Їх повинні відкрити не пізніше 10 листопада 2020 року.

Як відомо, зараз через обмеження з боку проросійських бойовиків не всі громадяни можуть потрапити на окуповану територію Донбасу. Зокрема, для допомоги таким людям на всіх пунктах пропуску цілодобово працюють спеціальні намети.

Так, в липні бойовики продовжували блокувати роботу КПВВ «Мар'їнка».

Нагадаємо, 22 липня на черговому засіданні Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) в форматі відеоконференції сторони також домовилися з 27 липня 2020 року дотримуватися режиму повного і всеосяжного припинення вогню.

СММ ОБСЄ сприятиме і підтримувати виконанню цих домовленостей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: